Perheenlisäystä

Facebooktwittergoogle_pluspinteresttumblr

Kuten aiemmin jo mainitsinkin, odottelimme vauvaa saapuvaksi perheeseemme. Nyt tämä pieni ihme on vihdoin luonamme! Pieni syntyi keskiviikkona 16.9 Mikkelin sairaalassa. Poika on melkoisen iso vauva, sillä painoa oli yli 4,5kg ja pituuttakin huimat 54cm. Isosisko ja -veli ovat kovasti innoissaan vauvasta ja tahtovatkin kovasti auttaa hoitamisessa. Sisko ei malttanut hoidossa edes nukkua kun tiesi, että vauva haetaan samana päivänä kotiin sairaalasta.

Joutsa kuuluu Keski-Suomen Sairaanhoitopiiriin, mutta koska nykyään saa itse valita synnytyssairaalansa sekä muutenkin hoitopaikkansa, tahdoin mieluummin mennä Mikkeliin, jonne on suurinpiirtein sama matka, mutta sairaala on pienempi (noin 800-900 synnytystä vuodessa). Mikkeli on siis Etelä-Savon Sairaanhoitopiirin sairaala, jonne ohjataan ihmisiä mm. Savonlinnasta. Mikkelin sairaala on aivan kaupungin keskustassa, joten se on helppo löytää, mutta parkkitilaa on rajallisesti. Jyväskylässä taas sairaala on hieman syrjässä, ja parkkitilaa on parkkihalleissa vaikka kuinka paljon (toki maksullista).

Synnytys sujui hyvin ja poika on terve ja hyvävointinen. Arki kolmen alta nelivuotiaan kanssa vaatii vielä hieman totuttelua, mutta eiköhän se rutiini ennen pitkää löydy.

-Ansku

Facebooktwittergoogle_pluspinteresttumblr

2 Comments

 1. K.H

  Mielenkiintoinen blogi ja onnea perheenlisäyksestä! Mekin haaveillaan olkitalon rakentamisesta ja jonkin asteisesta omavaraisuudesta, olisi myös ihana asua samalla tontilla samanhenkisen perheen kanssa. Meillä ei ole vaan vielä ajankohtaista talon rakennus, koska ei ole säästöjä 🙂 kaikkea hyvää teille!

  Reply
  1. rakentajaperhe (Post author)

   Kiitoksia onnitteluista 🙂

   Uskon että tontillamme on tilaa jatkossakin. Laskeskelimme joskus, että tilalle mahtuu helposti 3-5 muutakin perhettä, jos viljelykset ovat yhteisiä.

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *