Majatalo olkipaalista

Facebooktwittergoogle_pluspinteresttumblr

Internetin ihmemaata selatessani löysin rakentajaperheen, joka aikoo käyttää olkipaalitekniikkaa rakentamisessa. He tosin aikovat tehdä majatalon, jossa on ilmeisesti mahdollista viettää juhlia ja majoittua.

Heidän projektinsa nimi on Mimosan Majatalo ja sen kulkua voi seurata heidän blogistaan Mimosan Majatalo. Mimosan Majatalo noussee Seinäjoelle toivottavasti piakkoin.

 

-Ansku

Facebooktwittergoogle_pluspinteresttumblr

1 Comment

  1. Hanna

    Moi, Löysin sivuillesi tutkailtusni blogini kävijätilastoja. Olkipaaleista haaveilemme pienen talon rakentavamme edelleenkin. Kaupungin kanssa neuvotteluyhteydet vain ovat hyvin hatarat ja 1,5 vuoden yhteydenpidon jälkeen olemme edelleen hakemassa erinäisiä lupia eikä mikään ole kiveen kirjoitettu. Rakennuskin on matkan varrella muuttunut eri käyttötarkoitukselle jotta sillä olisi edellytykset rakentua.
    Tarkoituksenamme on dokumentoida rakentamisen vaiheet sekä kulurakenne tarkasti. Täten päästäisiin konkretiaan siin onko savi- olkipaalirakentamisessa etuja muuhun rakentamiseen nähden. Tsemppiä teillekkin projektiinne. Mielenkiinolla jään seuraamaan miten teidän projektinne etenee. T: Hanna Villa Bohemian takaa Mimosan Majatalosta haaveillen

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *